opSTAP Pools
Hanna 't Hart-Waslicka

cover opSTAP Pools

  Bookmark and Share

docentenexemplaar aanvragen

opStap Pools is een overzichtelijke en praktische (vakantie)cursus. Met behulp van dit boek maakt de cursist op een ongecompliceerde manier kennis met de Poolse taal. Dankzij de aangeboden thema“s en de beknopte maar systematische aanpak van de grammatica biedt het boek inzicht in de structuur van de Poolse taal, zodat de cursist snel eenvoudige zinnen leert formuleren.

De leergang bevat tien lessen met oefeningen, een beknopte basisgrammatica, een woordenlijst Pools-Nederlands en de antwoorden op de oefeningen.

Wie zich met opStap Pools voorbereidt op een reis naar Polen, zal zich goed kunnen redden in contacten met de Polen in alledaagse situaties.

Deze minicursus kan worden gebruikt door groepen onder begeleiding van een docent, maar is dankzij de sleutel en de bijbehorende cd ook geschikt voor zelfstudie.

Drs. Hanna “t Hart-Waslicka studeerde Slavische taal- en letterkunde aan de Universiteit Utrecht, is beėdigd vertaler en werkzaam als docent Pools, Russisch en Nederlands (Nederlands als vreemde taal). Tevens verzorgt zij interculturele trainingen voor managers en diplomaten en is zij verbonden aan het ROC te Utrecht.

Colofon:

isbn: 9789046900284 · 2007 · paperback - 128p. met CD · prijs: € 24.50
uitgeverij: Coutinho