Chinees? 'n Makkie! Deel 3
Tin Chau Tsui - Shuo Cai - Rob Kuster - Tao Xing

cover Chinees? 'n Makkie! Deel 3

  Bookmark and Share

docentenexemplaar aanvragen

Chinees? n Makkie! is een communicatieve taalmethode voor het voortgezet onderwijs. De grammatica staat in dienst van de communicatie: alleen waar het voor de begrijpelijkheid nodig is, wordt deze uitgelegd.
In deel 1 en 2 van Chinees? n Makkie! hebben de leerlingen al uitgebreid kennisgemaakt met de Chinese taal. In deel 3 worden de leerlingen uitgedaagd om hun kennis van het Chinees te vergroten door middel van meer nieuwe woorden en oefeningen. Bekende karakters worden geleidelijk aan minder ondersteund door het Hnyu Pinyin. Wel wordt de inhoud van deel 1 en 2 regelmatig herhaald, zodat de leerlingen oude en nieuwe kennis kunnen combineren.

Chinees? n Makkie! is speciaal ontwikkeld voor middelbare scholieren. De inhoud en de didactische opzet sluiten aan bij hun belevingswereld. Zo bevat het materiaal veel visuele aspecten en is er rekening gehouden met een spanningsboog van een kwartier.
De vaardigheden die worden behandeld sluiten aan bij de richtlijnen van het Europese Referentiekader en veel oefeningen zijn gebaseerd op de toetswijze van het Staatsexamen Chinese taal voor buitenlanders.

Bij dit boek hoort een website met audiomateriaal en interactieve oefeningen. Voor docenten is een handleiding beschikbaar, met didactische tips en antwoorden op de oefeningen.

Colofon:

isbn: 9789046901243 · 2008, 1ste druk · paperback - 192p. · prijs: € 39.50
uitgeverij: Coutinho