Chinees? 'n Makkie! Deel 4
Tin Chau Tsui - Shuo Cai - Rob Kuster - Tao Xing

cover Chinees? 'n Makkie! Deel 4

  Bookmark and Share

docentenexemplaar aanvragen

Chinees? ín Makkie! is een communicatieve taalmethode voor het voortgezet onderwijs. In deel 1, 2 en 3 van Chinees? ín Makkie!! hebben de leerlingen al uitgebreid kennisgemaakt met de Chinese taal.
Deel 4 is het laatste en afsluitende deel van deze methode. De Taalwijzer neemt in dit deel een extra belangrijke plaats in. Hierin wordt uitgebreid aandacht besteed aan de culturele aspecten en de gevorderde grammaticale constructies binnen het Chinees.

De inhoud en de didactische opzet van Chinees? ín Makkie! passen bij de belevingswereld van middelbare scholieren. Zo bevat het materiaal veel visuele aspecten en is er rekening gehouden met een korte spanningsboog.
De vaardigheden die worden behandeld sluiten aan bij de richtlijnen van het Europese Referentiekader (ERK) en veel oefeningen zijn gebaseerd op de toetswijze van het Staatsexamen Chinese taal voor buitenlanders. Het eindniveau van deze vier delen is niveau A2 van het ERK.

Bij dit boek hoort een website met audiomateriaal en interactieve oefeningen. Voor docenten is er een handleiding beschikbaar, met didactische tips en antwoorden op de oefeningen.

Colofon:

isbn: 9789046901670 · 2009, 1ste druk · paperback (A4-formaat) - 200p. · prijs: € 39.50
uitgeverij: Coutinho