Projectmatig werken en onderzoek · Een handleiding voor professionals in onderwijs, zorg, welzijn en wonen
Ferdie Migchelbrink

cover Projectmatig werken en onderzoek

  Bookmark and Share

docentenexemplaar aanvragen

Projecten en projectmatig werken worden steeds vaker en steeds meer toegepast in de gezondheidszorg, welzijnszorg, sector wonen en het hbo dat opleidt voor deze werkvelden. Het lijkt soms wel of (bijna) iedereen met projecten werkt. Aandacht voor het doen van onderzoek in projecten en projectmatig werken verstevigt de kennisbasis van projecten en projectproducten. Projecten en onderzoek is een krachtige combinatie die toepasbare en bruikbare kennis oplevert voor de praktijk van wonen, zorg en welzijn.

Dit praktisch georiënteerde boek geeft handreikingen aan mensen die projectmatig werken en daarbij onderzoek gebruiken of dat willen gaan doen. Het boek laat zien dat onderzoek een belangrijke bijdrage kan leveren voor projecten en het maken van de projectproducten. Het opzetten en uitvoeren van onderzoek in projecten wordt op een praktische wijze gepresenteerd. Tegelijkertijd biedt het boek benaderingen, werkwijzen, handvatten en hulpmiddelen voor projectmatig werken.

Door deze combinatie van onderzoek en projectmatig werken onderscheidt het boek zich van vele andere boeken over projectmatig werken. De aanpak beschreven in Projectmatig werken en onderzoek is in een reeks van jaren in onderwijs, onderzoek en advieswerk gebruikt en heeft daar zijn waarde bewezen. Het boek is uitermate geschikt voor beroepsbeoefenaren en studenten in de sectoren wonen, zorg, en welzijn.

Colofon:

isbn: 9789088502149 · 2012, 1ste druk · hardcover - 384p. · prijs: € 24.90
uitgeverij: SWP