Snelle 800 – Keto

Hoe je met een combinatie van snel afvallen en mediterraan eten je gezondheid duurzaam verbetert
Michael Mosley

 20,00

Added to Wishlist
Added to Wishlist
See your favorite product on Wishlist
ISBN: 9789057125744

Michael Mosley presenteert de nieuwste wetenschappelijke inzichten om met het ketodieet snel gewicht te verliezen en je gezondheid te verbeteren.

2022 - paperback, 255p.

‘Een briljant informatief boek over het optimaliseren van een ketodieet.’ – Daily Mail

Michael Mosley presenteert de nieuwste wetenschappelijke inzichten om met het ketodieet snel gewicht te verliezen en je gezondheid te verbeteren.

Door veel vetten en eiwitten en zeer weinig koolhydraten te eten raak je in ketose, waarbij je lichaam vet gaat verbranden in plaats van suiker. Dit proces van ‘het omzetten van de metabole schakelaar’ heeft als bijkomend voordeel dat je minder honger hebt en een ketodieet relatief gemakkelijk volhoudt.

Het geheim van De Snelle 800 keto is de combinatie van het ketodieet met periodiek vasten, waardoor je snel in ketose raakt terwijl je geniet van heerlijk mediterraan eten. Het stap-voor-stap-programma bevat heerlijke recepten van Clare Bailey en wekelijkse maaltijdplanners.

Michael Mosley is opgeleid tot arts aan het Royal Free Hospital in Londen. Na zijn afstuderen is hij bij de BBC gaan werken als wetenschapsjournalist en uitvoerend producent. Meer recent is hij bekend geworden als tv-presentator. Hij heeft diverse televisieprijzen in de wacht gesleept, waaronder een prijs van de Royal Television Society, en door de British Medical Association is hij uitgeroepen tot medisch journalist van het jaar. Zijn vrouw is ook arts. Hij heeft vier kinderen, onder wie een zoon die geneeskunde studeert. Mosley is bekend van zijn BBC-documentaires, zoals Het 5:2 vastendieetAlles over bloed en Hoe word je een zorgeloos mens (uitgezonden door NTR Focus), en van zijn BBC-programma Trust me I am a Doctor.

Ook interessant
Scroll naar boven